tiistai 27. elokuuta 2013

Maailmanlopun sirkus

Maineikas Jokiteatteri Myllykosken Koivusaaressa on lähtenyt kohti maailman loppua! Ihanaa! Se oli oikeesti ihan ihanaa.
Kaikki näytökset alkavat klo 21 eli juuri siihen aikaan kun olettaisi maailman lopun tulevan. Viltit kainalossa, hyvin pukeutuneena kun asetuttiin asemiin, se saattoi alkaa - Maailmanlopun sirkus!


Jos maailmanlopussa on niin loistavia musiikkikohtauksia, soisin sen tulevan vaikka joka ilta. Jos sellaista mahtavaa totuudenmukaista paatosta ja repivää huumoria olisi tarjolla, niin hyvä! Odottelen maailmanloppua!


Ruma voi olla kaunista! Kyllä, se oli niin nähtävissä, sillä melkosen romuluinen lavastus, huikeilla valoilla ja varjoilla sai minut hengästymään. Aloin toivoa maailmanloppua.... Samalla kun yö hiipi pimeydellään ja kietoutui meidän ympärillemme. Kietouduin vilttiini ja nautin, imin joka sanan, joka hetken ja sen tunnelman, kaikki upposi.


Mikä meno, mikä meininki! Kaikki panivat parastaan, kuin viimeistä päivää. Kerkesin toivoa, että maailmanloppu, sen sirkus ei loppuisi koskaan! Olisi se loputonta..


Tämä sirkus oli jotenkin aitoa ja pöllytti pääkoppani sahanpuruja. Suotuisasti ja ihan rehellisesti, syyllistävästi. Pidin siitä. Voin katsoa peiliin ja miettiä, mitä minä olen tehnyt!


Maailmanlopun sirkus! Te olitte kaikki loistavia! Mie nousen nyt ylös ja mie taputan teille, mie niijaan ja kiitän teitä jokaista, erikseen ja yhdessä. Sain sellasen sirkuksen, mikä upposi mieleeni, kaikin mahdollisin tavoin. Kiitos sirkustirehtööri Juha Salminen ja koko mahtava sakki!

Sääli niitä, joilta tämä jää näkemättä...

Kuvat: Tea Salonsaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)