torstai 2. helmikuuta 2012

Hulluna Saraan

Mie oon hulluna, ihan mihin vaan, toisinaan aika usein ja ihan missä vaan. No, nyt olin Hulluna Saraan! Vitsi-vitsi, se on elokuva! Taas miua vietiin, tiistai ja kotimainen elokuva, pakko nähä, mie oon ihan hulluna, ku saan jotain kulttuuria ees pikkasen halvemmalla. Joten, ei kun heti ennakkoäänestämisen jälkeen Kuusaalle ja siellä Studio 123!


Aluksi vähän jännitti, että kuinkahan ymmärrän katsoa kotimaista elokuvaa, missä on ihan amerikkalainen tähti ? Puhuu ihan ameriikkaa ja minulta jää varmaan kaikki ihan ymmärtämättä. Hah, no ei sinne päinkään! Minua ja muita pösilöitä varten oli tekstitys. Eikä sitten ollenkaan haitannut, että elokuvassa puhuttiin muutakin kuin suomea. Itse asiassa sitä ei ees huomannut.
Pääpari oli lutunen, vaikka millään ei jaksais ite sellaista saamattomuutta. No, tässä elokuvassa se oli oikeastaan se ydin, kun ei saada mitään aikaseksi :) Isä, jota näytteli Ville Virtanen, oli raivostuttava! Ville-poika(Jussi Nikkilä) kiltisti vaan jaksoi hölmöä isäänsä!

Elokuva on siis kiva triangelidraama, ku isä ja poika ovat lääpällään samaan misuun. Isä  panee toimeksi(tai yrittää) ja poika en meinaa millään päästä eteenpäin. Pääsee kuitenkin, mutta...

Elokuva on kiva ja hauska ja sen kattoo kyllä ihan mielellään. Vaan jos ja kun ei ole vielä ihan Varastosta toipunut, niin siksi ja sen takia en niin hulluna ole kuin äkkiseltään luulisi. Silti suosittelen, että kannattaa käydä katsomassa, jo ihan Jussi Nikkilän vuoksi, joka tuli tutuksi Pussikaljaelokuvasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)