lauantai 25. helmikuuta 2012

Risto Räppääjä ja Viileä Venla

Studio 123 vikitteli tänään Facebookissa katsojia. Lasten elokuviin! Onneksi minulla on lapsia, sillä jotenkin sitä ei tulisi iteksee lähettyä katsomaan vaikkapa nyt Risto Räppääjää. Olin siis heti valmiina, joten ei kun menoksi, vaikka aina hirvittää lähteä katsomaan lasten elokuvaa. Lapset ovat ihania ja osaavat olla iisisti ja nauttia elokuvasta, mutta kaikki supervanhemmat eivät. Kamala trauma tuli kerran siitä ku eräs huippuäiti selosti lapselleen elokuvaa kuin olisivat olleet kotisoffalla... Murrr...

Mutta, nyt tunnelma oli taattu ja siitä piti huolen Risto Räppääjä(Lauri Karo)!  Väriä ja menoa ja värikästä menoa ei puuttunut. Risto ja Nelli(Venni Uotila) joutuivat jälleen Elvi-tädin hoteisiin. Rauha(Annu Valonen) ja Lennartkin(Martti Suosalo) saapuivat sinne, mutta myöhässä. Oli kyse Aurinkosaaresta, missä ihmiset olivat lomailemassa ja niin sinne saapui myös Venla, viileä Venla(Olivia Ainali) isänsä kanssa. Hui, miten viilee... suoraan sanottuna melko ärsyttävä. Venla ja Nelli alkavat kaveerata ja Risto ja auttamattomasti ulkopuolelle.


Elvi-tädillä(Ulla Tapaninen) sen sijaan on vipinää Venlan isän(Juha Muje) kanssa. Ihmissuhteita on koko elokuva täynnä, mutta sillä on kuitenkin ihana happy end.
Iiro Rantalan musiikki on niin iloisen reipasta ja tarttuvaa, että se soi päässä vielä kotimatkallakin.

Kaiken kaikkiaan elokuva oli ihana, kaikessa hupsuudessaan niin täyttä totta, että kyllä olisi aihetta jokaisen se katsoa. Kun solmut alkoivat aueta, melkein vedet kihosi silmiin, ilosta, että kaikki sittenkiin järjestyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oliskos jotain sanottavaa ;)