keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kulman pojat

Voi pojat, miten hauska ja harmiton elokuva on Kulman pojat! Ihan parasta viihdettä työpäivän päätteeksi, jos millään ei mitään muuta jaksa. Voi jättää tiskit ja kaikki sikseen ja lähteä elokuviin. Ottaa popparipoksin ja nauttia täysin siemauksin ihan täysin pöhköstä elokuvasta.


Elokuva on K-12, joten otinpa herra 12v:n mukaan ja piti elokuvasta. Nauraa höhötteli monta kertaa. No mikä olis nauraessa, kun elokuvassa oli niin pojille ominaista kikkelihuumoria. Poikain jalkapallofanitus ja järjetön koheltaminen oli hauskaa. Olen varmastikin poikkeava keski-ikäinen eukko, sillä toisin kun minun pitäisi otsa syvissä rypyissä paheksua, niin minusta poikain hölmöydet ovat vaan olleet aina niin huvittavia.

Elokuvassa oli Putouksesta tutut Eero Ritala ja Jussi Vatanen, Hiljaisuus-elokuvasta tuttu ja Jussi-palkittu Joonas Saartamo, Uusi päivä- sarjasta tuttu Antti Väre. Ville Tiihonen Vesanderina päästi ihan parhaat lohkaisut. Haminan poika Janne Ravi on nähty näyttämöllä ja mainoksissa, mutta että nyt oikein elokuvassa, niin se oli hienoa se!

Alussa huomasin, että mukana on myö Samuli Niittymäki! Oikein kiva, minulle selvisi vasta elokuvan loppupuolella, ketä hän näyttelee. Välillä jo ajattelin, että ei ole koko elokuvassa... mutta olihan :) Toinen jippo oli se, että missä elokuva oli kuvattu, mikä kaupunki? Se ratkesi minulle vasta lopputeksteissä.

Joten, heittäkää vapaalle ja käykää katsomassa! "Kieltäisin" elokuvan heiltä, jotka käyvät katsomassa vaan jotain korkeampaa ja ylevämpää :)

1 kommentti:

  1. Itsekkin tykkäsin leffasta TODELLA paljon! :) Aluksi kyllä ajattelin etten tykkäisi, kun kuvittelin että leffa on enemmänkin miesten juttu, mutta olin onneksi väärässä. Kyllä oli vatsalihastreeni suoritettu kun leffa loppui.

    VastaaPoista

Oliskos jotain sanottavaa ;)